Ilma otsikko

 

 

Tarjoamme laajan valikoiman tunnettuja ja luotettavia ilmastointituotteita ja –järjestelmiä sekä  eristeitä.  Yhteistyökumppaneinamme ovat kaikki merkittävät kotimaiset valmistajat, tukut ja maahantuojat. Käytettävissänne on ilmastointituotteisiin perehtyneiden ja asennuksen tuntevien työntekijöiden monipuolinen ammattitaito.    


Asennamme erilaisia ilmanvaihtojärjestelmiä niin isoihin kuin pienempiinkin rakennuksiin. Oma kantikkaiden osien valmistus takaa hyvän kilpailukyvyn urakoinnissa.


Ilmanvaihdon puhdistus:
Ilmastointiputkiin varastoituu käytön aikana jatkuvasti runsaasti pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka kerääntyvät putkiston seinämille ja tekevät putken sisähalkaisijan yhä pienemmäksi, eikä ilma kulje enää yhtä nopeasti. Koska usein putkissa liikkuu myös rasvaista ilmaa, lika paakkuuntuu putkistossa massaksi, jota on suhteellisen vaikea poistaa.


Säännöllisesti puhdistetulla ilmanvaihtojärjestelmällä on hyvät edellytykset toimia toivotulla tavalla ja tuoda hengitettäväksemme puhdasta ilmaa.


Hyväkin ilmanvaihtojärjestelmä tarvitsee säännöllistä huoltoa ja puhdistusta toimiakseen tehokkaasti ja tarkoitetulla tavalla.


Omakotitaloissa ilmanvaihdonpuhdistusta suositellaan tehtäväksi vähintään 10 vuoden välein.
Huolehtimalla kotisi ilmanvaihdosta huolehdit samalla itsestäsi ja läheisistäsi!

Suoritamme ilmanvaihtojärjestelmien puhdistusta ja säätöä nykyaikaisin laittein.
Hyvin toimivan järjestelmän perusedellytyksiä ovat säätö ja suodattimien säännöllinen vaihto. Myymälästämme löytyy suodattimia useimpiin iv-kone -merkkeihin.


< takaisin